...

Termeni si conditii

verificaimei.ro și-a propus să ofere servicii de verificare a IMEI-urilor, pentru a ajuta utilizatorii ce vor să-și achiziționeze telefoane second-hand, astfel, evitând eventualele probleme, post-achiziție. Ex.: Blocate în rețea, reparate, conturi active, s.a.m.d..

Va rugăm să citiți în continuare termenii și condițiile de utilizare a serviciilor noastre.

Datele verificării unui IMEI sunt 100% corecte. Acestea provin direct de la producătorul telefonului sau după caz, de la operatorul care a vândut telefonul.

  1. Vânzătorul unui telefon va poate furniza o altă serie IMEI în scopul verificării pentru a ascunde anumite probleme. Asigurați-va că IMEI-ul oferit pentru verificare este al telefonului pe care doriți să-l achiziționați.
  2. Datele verificării unui IMEI sunt diferite în funcție de brand-ul telefonului. Asadar, va rugam sa verificati serviciul dorit inainte de achizitia serviciului.
  3. verificaimei.ro oferă date concrete despre un IMEI dar și recomandări/ sfaturi de achiziție, după caz.
  4. verificaimei.ro oferă clientului un raport autentic în format PDF dar și o pagină dedicată acestuia, valabilă 30 de zile, în mod public.
  5. verificaimei.ro nu poate fi tras la răspundere pentru eventualele probleme/ neînțelegeri dintre vânzător și cumpărător.
  6. Durata medie de procesare a raportului este de 1 ora. Cel putin asa ne-am propus. Deoarece folosim servicii API, pot aparea intarzieri din partea surselor.
  7. Procesatorul de plati STRIPE intarzie email-ul de confirmare a platilor, asadar, o comanda este procesata doar dupa ce plata a fost verificata manual si  confirmata. Daca va grabiti, va rugam sa ne contactati imediat dupa ce procedura de plata a fost confirmata.
  8. Daca in termen de 60 de minute de la plasarea comenzii nu primiti email-ul de confirmare a verificarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin WhatsApp la numarul: 0729 540 777.

Data actualizarii: 05.09.2023

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.